Nieuwe vrijwilligers

Doe Mee en Bouw Mee aan het Scoutingavontuur!

Scouting Miguel Pro is op zoek naar gepassioneerde en betrokken vrijwilligers om ons team te versterken. Of je nu handig bent met gereedschap, administratief talent hebt of het avontuur met jeugd wilt delen als staflid, er is een plek voor jou bij onze scoutinggroep!

Vrijwilligers gezocht voor:

  1. Klussers: Ben jij een handige man of vrouw die graag klust? Help ons de blokhut te onderhouden en te verbeteren, zodat deze een veilige en inspirerende plek blijft voor onze leden.
  2. Bestuursleden met een Hart voor Scouting: Heb je organisatorische vaardigheden en wil je bijdragen aan de toekomst van onze scoutinggroep? Overweeg dan om deel uit te maken van ons bestuur en samen de koers uit te zetten.
  3. Avontuurlijke Stafleden voor de Vrijdagavonden:
    • Welpenleiding (19.00-20.30 uur): Begeleid de welpen in hun avonturen en help hen groeien tijdens uitdagende en leuke activiteiten. Naast de wekelijkse draaiavonden hebben de welpen ook 1x per jaar een weekend en met de Hemelvaart een kamp in onze blokhut.
    • Scoutsleiding (19.30-22.00 uur): Inspireer oudere jeugdleden, bevorder leiderschap en teamwork tijdens spannende scoutingsessies. Ga samen met hun het avontuur aan op de vrijdagavond en organiseer samen met je andere stafleden 2x per seizoen een weekend voor je scouts plus het grote zomerkamp.

Waarom Kiezen voor scouting Miguel Pro?

  • Een Warm Welkom: Word deel van een hechte gemeenschap met een gedeelde passie voor avontuur en jeugdontwikkeling.
  • Veelzijdige Kansen: Of je nu graag je handen vuil maakt, strategie├źn bedenkt of direct met de jeugd werkt, er is altijd een rol die bij jou past.
  • Impact: Draag bij aan de groei en vorming van de volgende generatie, terwijl je zelf ook nieuwe vaardigheden ontwikkelt en vrienden maakt.

Interesse? Neem Direct Contact Op!

Als jij het avontuur wilt aangaan en een verschil wilt maken in het leven van jongeren, neem dan onmiddellijk contact met ons op via info@scoutingmiguelpro.nl. We organiseren graag een kennismakingsgesprek om meer te vertellen over de rol en om jouw vragen te beantwoorden.