Plusscouts

Leuk dat jij lid wilt worden van de Plusscouts bij Scouting Miguel Pro!

Wat kun je verwachten als lid van de Plusscouts?

  • Zelf activiteiten organiseren: Of het nu gaat om een wandeltocht, een leuke excursie of het bijschaven van je sjortechnieken, de mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Deelnemen aan groepsactiviteiten: Voeg je bij onze groep tijdens seizoenopening/sluiting of geniet van gezellige bijeenkomsten zoals onze legendarische kerstborrel. Leer je medescouts beter kennen en maak nieuwe vriendschappen.
  • Nood stafledenlijst: Als je nog iets extra’s wilt doen kun je jezelf aanmelden voor de nood stafledenlijst. Als op een vrijdagavond de speltakken een handje extra nodig hebben om te komen uithelpen.

Contributie

De contributie voor de plusscouts bedraagt € 50,00 per jaar. Hiervan gaat € 20,00 in de kas van de plusscouts waarmee activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Lidmaatschap Scouting Nederland:

Enige plusscouts hebben aangegeven dat ze ook lid willen worden van Scouting Nederland. Helaas hangt hier wel een hogere contributie aan vast i.v.m. de afdracht aan Scouting Nederland. Het wordt dan een jaarlijkse contributie van € 85,00.

Om je inschrijving te voltooien, vragen we je vriendelijk om het bijgaand inschrijfformulier in te vullen en naar ons terug te mailen naar het mailadres: plusscouts@scoutingmiguelpro.nl

Hierna voegen we je toe aan de appgroep van de Plusscouts en zal je via de app op de hoogte worden gehouden van de activiteiten.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de Plusscouts en samen een geweldige tijd te beleven!